Followers

Recent Visitors

Tawaran ke Institut Kemahiran Antarabangsa Showme


INSTITUT KEMAHIRAN ANTARABANGSA SHOWME


Go0d to see you~..


Today i got a letter from stranger, ahh..i dont know who is him/her.. huh, he/she keeps bothering me~ lol, for real, am just kidding..hahah!~  it is from kolej oppss, Institut Kemahiran Antarabangsa Showme~the money.. huhu.. ShowMe lagi~.. aritu dah dapat, ni antar lagi.. diorng nih, law org dah xdtg register pada tarikh tuh dah lar.. makna nyer tolak lar tawaran tuh.. agaknya diorng antar lagi sbb nk bagi peluang kedua lar tuh.. huh,aku tetap reject.. tak nak masok kemahiran, nk bljar menggunakan buku di uitm pahang, jengka~ lagi best kan.. hehe, dah dpt tawaran uitm yang diiktiraf tuh lagi elok dari institut showme agaknya kot.. huhhu, tp xper, bagi yang minat kemahiran masok lar showme, bg yang minat beljar masok lar u mna2 or matrix ker kan maybe form 6, terpulang lah kan..

macam2 Showme ni tawarkan peringkat diploma



Institusi   : Institut Kemahiran Antarabangsa ShowMe
Kursus   : Diploma Kemahiran Malaysia (Eksukutif    Sistem Maklumat)
               Diploma Kemahiran Malaysia (Pengurusan   Korporat)
               Dan sijil kemahiran baiki handphone
               (2 diploma dan 1 sijil dalam tempoh 3 tahun)
Tempoh : 3 tahun
Tempat  : Tingkat 1 wisma Kokitab
Pembiyaan Pinjaman : * Elaun bulanan RM300.00

DAFTAR LAH SEGERA!..

hahahh, cam tuh lar isi kandungan surat tuh..
hurm kat sbelah and kat bawah nih sempat jgk snap gambar surat tadi.. hehe


+FAIDHI+

Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news