Followers

Recent Visitors

Update blog guna blackberry

Testing 123, heheh, senang nya lah nak update guna BlackBerry ni kan, saja2 je ni nak try. Nanti senang la lepas nii nak update. Keburukan dia cuma tAk boleh nak ubah2 color, font bagai. Nak upload gambar pon tak tau kat mana button dia. Nanti la tunggu aku explore dulu habis2. Haha
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

Tebus Kembali




Saya dah jual blackberry torch II (9810) dengan harga RM1000. Sekarang, rasa menyesal pulak jual, ingat jual tu nak dapatkan balik handphone baru. Sampai sekarang tak dapat-dapat lagi, Ada siapa-siapa nak jual torch 9810 tak? warna Putih sahaja. hehe 




Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post
Related Posts with Thumbnails

Blogger news