Followers

Recent Visitors

Update blog guna blackberry

Testing 123, heheh, senang nya lah nak update guna BlackBerry ni kan, saja2 je ni nak try. Nanti senang la lepas nii nak update. Keburukan dia cuma tAk boleh nak ubah2 color, font bagai. Nak upload gambar pon tak tau kat mana button dia. Nanti la tunggu aku explore dulu habis2. Haha
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

Tebus Kembali




Saya dah jual blackberry torch II (9810) dengan harga RM1000. Sekarang, rasa menyesal pulak jual, ingat jual tu nak dapatkan balik handphone baru. Sampai sekarang tak dapat-dapat lagi, Ada siapa-siapa nak jual torch 9810 tak? warna Putih sahaja. hehe 




Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

TOLONG !



Faidhi tengah fikirkan macam mana nak ubah blog ni jadi lebih menarik dapat kunjungan ramai ! Agak susah untuk mencari ramai follower kalau tidak jadi aktif. Faidhi nak ubah blog ni, segala Template, design jadi simple dan menarik dah cukup. Korang rasa okay ke blog Faidhi ni ? Tipu la kalau ok kan, nampak LAME je blog ni. Teringin nak ubah template yang sesuai, puas dah cari tapi rase macam tak sesuai je, agak fed up la jugak cari2 template bukan yang Faidhi inginkan. hurmmm



Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

Minta Maaf Semua :(

Hai ! Assalamualaikum,

Saya dengan rendah diri ingin meminta maaf dekat semua para blogger dan pelawat blog kerana sudah lama tidak update dan aktif sejak beberapa tahun ni. Mintak maaf sngat2, ok?.. hehe, saya xde lappy utk update blog, lgpon saya masih sibuk dgn study study and study! duduk kat rumah sewa takde internet :(( sungguh luar biase dan xleh hidup, nasib baeq ade BLACKBERRY boleh ONLINE 24Hourrs !.. hehee, sekali lagi maaf kan lahh k.. SuPport daripada anda semua sngt saya HARGAI !, terus kunjungi blog saya k, ade kesempatan Follow la Twitter saya https://twitter.com/FaidhiAiman .. heheh

kalau saya free dan aktif saya post sumthin ok :))

Terima Kasih ---------- + Faidhi +


Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

Raise your hand. Stop child abuse now! - YouthSays Campaign - YouthSays.com




People should do something on this, we should against this before it will continued widespread without controlled. Parents should monitored their son especially the minors. Do not allowed them to go outside in the midnight!.. Very high risk.. the world are just CRUEL



Faidhi

Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

I wil no longer be posting here either

Hello all

Well gone for a couple of days and come back to this?? WEll isn't the Bar a place for Whatever you want?? it gives the warning on the front page stating if you get offended easily don't enter. Too bad that people are closed minded. Anyway it has been a blast blogging here. had a lot of fun with you all and enjoyed it up until recently. after reading some stuff just ticked me off. Take care to all and happy always..




+faidhi+

Share/Bookmark

Category: 0 comments
Reactions: 
Links to this post

Baby versi melayu - ummi

Apabila lagu Justin Bieber Dimelayukan ..



Share/Bookmark

Category: 3 comments
Reactions: 
Links to this post
Related Posts with Thumbnails

Blogger news