Followers

Recent Visitors

Happy Birthday Mama



Hari ini adalah hari yang paling bahagia buat seorang ibu yang disayangi suami tercinta serta 6 orang anak beliau. Tepat jam 12.00 tengah malam hari Rabu genaplah umur seorang ibu menyambut ulang tahun beliau yang ke 56 tahun, dilahirkan pada bulan Jun 1954. huhu!~ Pagi tadi mak pergi Hospital untuk check darah kowt.lama gak mak pergi, sbelom pkol 8 ada agaknya..  tak tau lar, sebab aku tngah tdor lagi masa tuh.. aku bgn dalam pkol 8.30pg. Biasa larh, lepas bgn solat subuh, sambung tdor balik.. Nikmatnya tdor..hahah, lepas bgn smua tuh, bwat kerja umah sket, then dalam pkol 11, ain pon kuar gi bandar beli kek, nk buat surprise kat mak.. sweet giler an~. hurm, dalam stengah jam lepas ain pegi bndar tuh, dyorng pon sampai umah.. terus masok lam bilik and baca surat khabar.. aku sambung tgk tv smbil menunggu kepulangan ain.. huh~

Tak lama lepas tuh, ain pon smpai umah, dengan membawa sebiji kek beli kat secret recipe.. then trus masok dalam bilik wish HAPPY BIRTHDAY makkk!~ terkejut mak dibuatnya.. ahaha, kami pon salam smbil cium pipi mak menunjukkan kasih sayang anak terhadap ibunya tidak pernah padam.. Mak akan sentiasa berada dihati aiman dan anak2 mak yg laen..Selepas tu, mak tak bukak lagi kotak kek, tgk harga dulu brape.. huhu, secret recipe kan mahal. 'Kek chocolate indulgens' maybe.. Harga dalam Rm80. Sponsored by anak mak yg kedua abg ngah (fareed). mak pon bukak kotak kek then potong!!!!!!!!~ potong!!!~ potong!!!!~ huhuuhuhu, Ape aku merepek nih??.. ni bukan iklan potong arhh, ok lepas potong kek ape lagi, makan larrr smbil snap gmbar brape keping.. sket jer dpt.. huh~ nk bwat kenangan.. Tak banyakmna pon makan, muak gila, 2potong jer, tu pon nipis jer.. 4 orang makan bru suku kek potong.. huh, bnyk kan~..

ok larh itu jer nk citer stakat nih~..

bye!~


+Faidhi+



Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news