Followers

Recent Visitors

Minta Maaf Semua :(

Hai ! Assalamualaikum,

Saya dengan rendah diri ingin meminta maaf dekat semua para blogger dan pelawat blog kerana sudah lama tidak update dan aktif sejak beberapa tahun ni. Mintak maaf sngat2, ok?.. hehe, saya xde lappy utk update blog, lgpon saya masih sibuk dgn study study and study! duduk kat rumah sewa takde internet :(( sungguh luar biase dan xleh hidup, nasib baeq ade BLACKBERRY boleh ONLINE 24Hourrs !.. hehee, sekali lagi maaf kan lahh k.. SuPport daripada anda semua sngt saya HARGAI !, terus kunjungi blog saya k, ade kesempatan Follow la Twitter saya https://twitter.com/FaidhiAiman .. heheh

kalau saya free dan aktif saya post sumthin ok :))

Terima Kasih ---------- + Faidhi +


Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news