Followers

Recent Visitors

Party AT Primula Hotel!



ehem, salam 
ok, kali nih cg Nora(cg BM) pulak yang belanja kami semua makan!.. Kali nih dekat Hotel Primula Beach Resort, K. Terengganu.. Wahhh, pasti menarik punyer!.. Actually, cg da janji da pown be4 SPM lagi spe2 dpt A+/A/A- lam subject BM, cg nk blanje kat hotel!.. hahahh, Finally.. when the result come out, we all got A in Bahasa Melayu!.. waaaa, epy giler.. time tuh igt kat janji2 cg nora jea.. hehehh, smpaikan satu kelas nk cari cg sebab nk tnye biler cg nk blanja?!.. hahahh.. best giler waktu tuh.. then, lpas 2,3 mggu lpas result kuar.. uhm, sbelom cg nora blanja kitaorg, cg math, rosmawati da blanja kitaowg dlu.. hehehh, ape lagi.. kawan aku nih nme dy ery, slalu pegi skolah an, dy pon agknye ar jumpe cg nora ker tak taw ar cam ner citer dy.. tiba2 dpt msg ery kate 'cg nora nk blanja makan kat hotel primula jumaat nih pkol 3.00, lpas solat jumaat ar kiranya.. aku pon forward jer lar mcj yg dy bg tuh.. hahhh, xsabar gile nk gi mkan.. lpas solat jumaat tuh kitaowg pon pegi lar kat hotel tuh.. cg nora da smpai dulu sbelom kitaowg smpai.. smpai jea, trus masok and makan!.. like coffee house gitu.. makan lar puas2 smpai kenyang!.. huhu..ok kat bawah nih ader gmbar sket.. sket jea xbnyk pon.. tgk arh~~


♥ HAPPY TIM! ♥


SMILE ALWAYS


time for makan!


makan lagi and makan!


ish, daus orang tgh makan pon nk bagi ceramah.. hahah



group table farihin!



sesi Bergambar pulak


Barisan belakang: Ain Natrah, Munirah, Faidhi, Ery
Depan: Syahida, Cg Nora, Farihah



suka2 jer edit nih.. haahah, lawa pulak si ALIEN2 ni kan..


OK, itu jer yang ader(copyright)- farihin, nasuha

+Faidhi+


Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news