Followers

Recent Visitors

Selamat Berpuasa


Selamat menyambut bulan ramadhan yang penoh makna ni kot..
Dah tiga hari kot pose!.. xlma lagi raya!.. hahah.. Experience banyak giler.. macam2 dah aku lalui.. Kali ni, bwat pertama kalinya dalam sejarah seumur hidup aku, puasa jaoh dari family kot.. hahahh, biase bukak pose ngan sahur dah tersedia atas meja cuma tinggal nk mkn jer.. tp kali ni jaoh berbeza, smua nk kena buat sendiri and beli sendiri.. dwet pon bnyk gak abes.. 1 hari paling kurang RM10 tuh time tak puasa, time puase nk bbuka and sahur RM5 lebih.. Jimat lar gak an.. Bazar ramadhan tepi kolej nih bwat perabih dwet jer, mahal nk mmpos.. mkin lama mkin kurang org, fes day puase bapak ar padat ramai, mkin hari makin kurang kot, boleh prasan ar.. tgk kat tingkap.. nk2 hari mggu cam skang nih, lagi xder orang nk beli, gerai jualan pon kurang, mybe hari mggu jer kot cam nih, kita tgk hari isnin ni, esok ar kiranya..hurm..


   BAZAR RAMADHAN AT
UITM JENGKA









Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news