Followers

Recent Visitors

My Kazen




Salam Semua!.. :D

Setelah sekian lama tidak meng'update' blog ini, malam nih terasa nak update pulak sebab nak post something.. Nak share sikit lar ngan korang.. Semalam ada kazen datang dari kota tinggi, Johor Bahru, katenya datang cni sebab nk menghadiri majlis perkahwinan someone lar.. kami pggl dyorng Mak Tam, anak Tok Ram. Dyorng smpai cni petang semalam, bermalam lar kat umah cni, esoknya balik ( pagi td ). Hurm, Peramah gak family dyorg. Dah ada anak 3 orang kot.. tak tau larh law ader lagi, yg datang cni 3 orang jer ank mak tam, 2 pmpuan, sorang laki.. sihat2 anak mak tam.. heheh :D Anak laki dy nama zaquan, pggl wan jer yang bongsu darjah 4, suka sgt maen game ps2, leka betol dia maen+bising (bnyk crita dy) huhu, Along, Angah tak tnye pulak form brape, kembar tp xseiras ar.. Family mak tam mmg peramah gila hehe.. suka2.. pagi tadi sempat jugak bergambar wat kenangan, jarang jumpa sbelom nih, tuh yg bergambar tuh..














OK TAK??..hahahh, nih jer yang sempat amik td.. heheh
ok, next time jumpa lagi.. bye!

+Faidhi+

Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news