Followers

Recent Visitors

TOLONG !



Faidhi tengah fikirkan macam mana nak ubah blog ni jadi lebih menarik dapat kunjungan ramai ! Agak susah untuk mencari ramai follower kalau tidak jadi aktif. Faidhi nak ubah blog ni, segala Template, design jadi simple dan menarik dah cukup. Korang rasa okay ke blog Faidhi ni ? Tipu la kalau ok kan, nampak LAME je blog ni. Teringin nak ubah template yang sesuai, puas dah cari tapi rase macam tak sesuai je, agak fed up la jugak cari2 template bukan yang Faidhi inginkan. hurmmm



Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news