Followers

Recent Visitors

Final Exam Is Over

Final Exam is Over


hoyeahh, teramat lah gembira bila last final exam 7nov, rase cam malas nk belajar, plus da lar  subject paling susah PHYsics, ternyata biler time exam mmg btol2 susah, smua org ckp susah, study pon lebeyh kurang, xtau kenapa leyh jadi malas tetibe, excited nk balik, xsabar nk abes awal dari kos laen, hahaha, kos civil lar abes paling awal, best2.. 


pas abes exam, ader yang trus balik, parents dyorng dah tggu lbih awl agy.. tak sabar nk jumpa anak masing2.. huhuh, aku balik esok nyer 8nov, parents gak amik.. tolak awal pagi smpai tengahari.. lebih kurang 6 jam ar gak KT-Jengka.. 

tdor satu malam kat kuantan, then esok nyer baru lar balik k. t'ganu.. spe yang drive??.. teka lar spe?.. nih nk kerek nih, aku lar yg drive.. huhuh, bkn snang nk dpt bwk keta.. ayah aku bukan kasi mna pon, time dy ader jer baru leyh bawak, (paham2 je lar knp dy kna dok sbelah).. xpro agy kowt.. (kantoi sudah).. hahah, pape lar..


hurm, yang penting aku ngan family dh selamat smpai !..


windu aku kat umah, katil, STREAMYX yg laju.. hahah.. rindu segala isi lam umah and kedudukan barang2 lam umah... (ntah pape).. :D


stakat nih jer kowt.. hurm, tak tau ar nk bagi menarik agy blog nih..

NO IDEA..



+Faidhi+

Share/Bookmark

Category:
Reactions: 

1 comments:

SweetSyaza said...

sama lah dah abes paperr...hihikss!

p/s: lama tak dtg kt blog awk ni ;p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Blogger news